Vacature | Coördinator Cultuur, Werken & Ondernemen (0,8 fte)

De Stichting Leeuwarden Studiestad zet Leeuwarden als studentenstad landelijk en internationaal op de kaart.

Onze missie is het boeien en binden van studenten in en aan Leeuwarden met als doelstelling om van Leeuwarden een nog bruisender studentenstad te maken. Samen met medewerkers, stagiaires en studenten organiseren wij evenementen op het gebied van Studentlife, Sport, Cultuur, Leren, Werken & Ondernemen, Huisvesting en Gezondheid én wij zijn de organisatie achter de promotie van Leeuwarden als studentenstad. Door nauwe samenwerking met de gemeente Leeuwarden, Merk Fryslân, overige  onderwijs- instellingen, culturele instellingen en het bedrijfsleven dragen wij bij aan de marketing van Leeuwarden als Studentenstad. Leeuwarden Studiestad ontwikkelt op verschillende domeinen faciliteiten die een bijdrage leveren om de studententijd (student-life) in Leeuwarden zo bruisend mogelijk maken. Leeuwarden Studiestad werkt in opdracht van NHL Stenden hogeschool, hogeschool Van Hall Larenstein en RUG/Campus Fryslân. Daarnaast wordt Leeuwarden Studiestad ondersteund door de gemeente Leeuwarden.

 

Wij zoeken op korte termijn een:

 

Coördinator Cultuur, Werken & Ondernemen (0,8 fte)

 

Wij zoeken:

Iemand die het leuk vindt om bij de ‘Leipste’ organisatie van Leeuwarden te werken, die een flinke dosis creativiteit, blijdschap, enthousiasme en organisatietalent meeneemt. Op je CV staat een aantal succesvolle evenementen die door jou zijn georganiseerd. Je bent een social butterfly, weet precies hoe millennials denken en hebt zin om het studentenleven in Leeuwarden voor en met studenten een boost te geven. Daarnaast ben je een gezellige collega en kun je goed omgaan met een steeds veranderende doelgroep.

 

Inhoud van deze veelzijdige functie

Jij bent verantwoordelijk voor de domeinen Cultuur, Werken & Ondernemen. Dat betekent dat jij bestaande evenementen organiseert, draaiboeken en een jaarlijks activiteitenplan opstelt inclusief begrotingen, nieuwe activiteiten ontwikkelt, bijeenkomsten organiseert, vergaderingen leidt en dé verbinding bent voor externe partijen wanneer het deze domeinen betreft.  

Verder lever je  een inhoudelijke bijdrage aan informatievoorziening en het beleidsplan, je houdt je bezig met promotie van Leeuwarden als studentenstad.

 

Events

Jij bent projectleider van oa:

Leip! Cinema

Leip! Culture Shock

MiXin’ : International Dinner/Party

Activiteiten op het gebied van ondernemerschap

Activiteiten in samenwerking met culturele instellingen zoals Tryater, Neushoorn, Harmonie, Kunstkade, LF2018

Uitkijkers

Meet the Mayor

 

Profiel

  • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie of Leisure Management en ervaring in een dynamische omgeving als eventmanager
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als teamgericht te werken.
  • Je bent een organisatietalent en een doorzetter
  • Je bent flexibel en resultaatgericht en kunt goed onder druk presteren.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Daarnaast ben je een marketing lover die zijn/haar weg weet in social media, internet en retegoed is in het verzinnen van creatieve concepten.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een prettige, kleinschalige werkomgeving. We hechten waarde aan een goede werksfeer, eigen initiatief en relativeringsvermogen. Je krijgt een tijdelijke aanstelling van één jaar. Deze aanstelling kan verlengd worden tot maximaal 4 jaar. Op basis van gebleken geschiktheid is er uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie: minimum van van € 1865,- tot een maximum van  € 3050,- bij een fulltime (40 uur) dienstverband.

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Frank Schröer: 06 46374270 of een mailtje sturen naar f.schroer@leeuwardenstudiestad.nl.


Solliciteren?

Schrijf een vlotte sollicitatiebrief naar onderstaand mailadres. Je mag natuurlijk ook helemaal los gaan met een introductiefilmpje van jezelf, een portfolio of juist lekker ouderwets op papier. Wij houden wel van een bijzondere en unieke aanpak.

Let op! Graag ontvangen wij voor 15 januari 2018 je creatieve uitspatting! Je kunt deze sturen naar naar Stichting Leeuwarden Studiestad, info@leeuwardenstudiestad.nl.
De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 24 januari 2018. Wij wachten met smart op jou!

 

Voor medewerkers van de hogescholen en de Rijksuniversiteit Groningen

Ben je werkzaam bij NHL Stenden Hogeschool, Van Hall Larenstein of de Rijksuniversiteit Groningen dan kan een eventuele detachering bij SLS onderwerp van nader overleg zijn.