Student Life

Leeuwarden is de gezelligste studiestad van Nederland. Wist je dat er in Leeuwarden de meeste evenementen per inwoner worden georganiseerd? Zo is er in Leeuwarden altijd wel wat te doen, zoals te zien is op de website mooileeuwarden.nl. Het centrum in de stad staat bol van activiteiten. Ook zijn er in Leeuwarden diverse studentenverenigingen waarbij je je kunt aanmelden. Kijk onder het kopje ‘studentenverenigingen’ om te ontdekken bij welke studentenvereniging jij past.

Ook vind je hier een overzicht van alle evenementen die georganiseerd worden door Leeuwarden Studiestad.

Misschien ben je het hier niet mee eens en/of wil je Leeuwarden nog gezelliger maken voor studenten. Heb je een goed idee voor een sport(evenement), een culturele activiteit, een wereldrecordpoging of totaal iets anders? Laat dan via het contactformulier je idee achter en geef aan of je zelf mee wilt helpen aan de uitvoering hiervan. Goede en haalbare ideeën gaan we dan samen met jou uitvoeren!

Meer informatie over studenten verenigingen, clubs/kroegen of winkelen in Leeuwarden? Heb jij leuke ideeën? Stuur ze dan op via de ideeënbox.