Studentondernemers in de spotlights tijdens BCDN

FullSizeRender (1)Om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven en vice versa biedt Leeuwarden Studiestad zo’n 25 studentondernemers de kans om zich te profileren tijdens BCDN (Business Contactdagen Noord Nederland). Tijdens dit tweedaagse evenement op 22 en 23 maart in WTC Expo gaat het om contacten leggen, netwerken en zaken doen. Business dus. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers uit Noord-Nederland. Een evenement waar het Noordelijk bedrijfsleven zich presenteert, maar waar ook talentvolle jonge ondernemers volop in de spotlights komen.

 

Een mooie mogelijkheid om Leeuwarden als ondernemende studentenstad op de kaart te zetten.  Leeuwarden Studiestad stimuleert studenten om hun studie te combineren met een succesvol bedrijf. Deze enthousiaste start-ups hebben goede ideeën of zelfs al succesvolle bedrijven.  Een beursstand op een netwerkbeurs als deze zou onderdeel moeten zijn van hun ondernemersactiviteiten. Doordat deze start-ups ook nog student zijn is dit financieel vaak niet haalbaar, daarom biedt Leeuwarden Studiestad ze deze mogelijkheid.  Door middel van oa een beurstraining in de Kanselarij verzorgd door Luuk Wink zijn de kandidaten klaargestoomd voor deze dagen.

Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via deze link met registratiecode MGZCZ. De geselecteerde ondernemers van Leeuwarden Studiestad zijn te vinden bij standnummer 4071. Ze verwelkomen u graag.