Spinoza het beste eetcafe van Nederland

We weten natuurlijk al langer dat je in Leeuwarden prima kunt eten en nu komen ze daar buiten de stadsgrenzen ook achter. Volgens RTL4 is eetcafé Spinoza aan de Eewal zelfs het beste eetcafé van Nederland. 

Volgens de jury is de toko van Corné van de Erve sfeervol, gezellig en tijdloos en is er voor ieder wat wils. Echt een afspiegeling van de stad, zeg maar.

Het bovenstaande filmpje werd ingestuurd en leverde Spinoza uiteindelijk de winst op. Dat filmpje is nodig, omdat het ook een beetje een vlog-competitie is. Dus die hebben ze ook gewonnen.

De verkiezing komt van het nieuwe programma ‘De beste van Nederland’. Dit programma nomineert elke week een stuk of wat bedrijven uit een branche en daar mogen mensen dan op stemmen via het welbekende internet.

De ene week gaat het over eetcafé’s en de andere over ijssalons. Deze week gaat het over bloemenzaken. Hartstikke leuk concept en nog een verrassend hoog aantal kijkers stemt mee.

Trotse baas

Voor Spinoza kozen er maar liefst 3.360 kijkers en dat was goed voor meer dan een kwart van de stemmen. Dat is toch een schitterend compliment. De eigenaar is dan ook trots als een pauw.

” Als restaurateur kan ik me geen mooier compliment van en betere waardering door onze gasten voorstellen.” Zegt hij als eerste reactie. “Ik doe het zeker niet alleen; Ik ben zo enorm trots en blij met mijn medewerkers.”

En zo is het maar net, Corné!