Crowdfunding USE-IT Leeuwarden

Samen zetten we Leeuwarden op de kaart!

Soms komt Leeuwarden Studiestad zo’n actie ter ore, een student die iets tofs aan het doen is. Dieuwertje Slijkerman, student aan de HVHL, is al een tijdje bezig met zo’n tof initiatief, namelijk het ontwerpen van de USE-IT Leeuwarden stadsplattegrond.

USE-IT Leeuwarden wordt dé kaart om Ljouwert op zijn best te ontdekken! Weg met de meest standaard toeristische informatie en kom maar door met de local hotspots. Deze kaart wordt gemaakt door jonge locals en zal je dus de leukste plekjes van Leeuwarden laten zien! De gezelligste kroegjes, de beste koffie, de meest betaalbare restaurants en de steegjes die je misschien maar moet ontwijken, alles komt op deze kaart. Een aantal steden in Europa is ons voorgegaan. Bekijk hun kaarten op www.use-it.travel en vergeet vooral niet stukjes als “Act like a local” te lezen. Maar nu is Leeuwarden aan de beurt!

Dieuwertje staat in de startblokken om de kaart te maken, maar daarbij heeft zij nog wel wat hulp nodig. Of met andere woorden: she needs money, honey!

Met een paar van jouw laatste euro’s zou ze al überblij zijn, so show her your love op haar crowdfundingpagina!
Doneren kan tot 12 augustus 😉

11150386_944289762282876_2126727318238395012_n