City Jazz en UITfestival zijn op zoek naar jou!

Op zondag 30 augustus staat Leeuwarden op zijn kop met 2 te gekke evenementen; het  swingende jazzfestival City Jazz en UITfestival met het startschot van het culturele seizoen in Friesland!

Voor deze dag, met maar liefst 2 evenementen, zijn we weer op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers die er samen met ons een feest van maken. Lees hieronder meer en geef je snel op via vdklooster@gmail.com!
Wat krijg je van ons? Naast lekker eten en drinken, werk je mee in een enthousiast team, krijg je een uniek crewshirt en kan je met trots zeggen ‘Hier heb ik aan meegewerkt’!
Ook mooi meegenomen, voor studenten kunnen de gewerkte uren meetellen voor vrije studiepunten.

City Jazz
Dit jaar is alweer de vierde editie van City Jazz Leeuwarden. Op het Gouverneursplein komen twee podia met afwisselend jong talent en gevestigde namen; denk aan de Big Mill Band, Wiebe Kaspers, de Deeldeliers, de band met o.a. Jules Deelder, en the Cool Quest. Zondag 30 augustus swingt Leeuwarden!

UITfestival
Zondag 30 augustus krijg je een voorproefje van wat er in het nieuwe seizoen in Friesland te beleven is. Kijken, luisteren, meedoen en je laten verrassen, dat is het UITfestival! De Prinsentuin en het Oldehoofsterkerkhof barstenvan muziek, theater, film, kunst & cultuur voor iedereen die graag ‘UIT’ gaat! Een paar namen die we alvast bekend kunnen maken zijn niemand minder dan Elske DeWall, Roosbeef en De Band KOFFIE.

 

We hopen dat je er bij bent!

Hartelijke groet,
Marjolijn van der Klooster
Vrijwilligerscoördinator