We’re Bahaaack!

Terwijl jij misschien nog niet eens nadenkt over de zomer zijn wij alweer begonnen met de organisatie en coördinatie rondom de Leip! weken.

 

talithablogIk zal me allereerst even voorstellen aan je.
Ik ben Talitha Broersma, coördinator Promotie en Evenementen bij Leeuwarden Studiestad. Inmiddels werk ik hier al bijna 10 jaar. Ooit begon ik als stagiair en werkte ik mee aan de eerste editie van Leip!
Die vond tien jaar geleden plaats in het toenmalige Rumours, Valerio, Fedde le Grand en Johan Gielen en 500 bezoekers gingen helemaal los.
In de jaren daarna groeide het evenement en de bezoekersaantallen enorm. Inmiddels zijn we van alleen het feest naar de complete Leip! weken gegroeid. Twee weken lang stampvol evenementen en activiteiten voor studenten.

Wij, Leeuwarden Studiestad,  organiseren zelf een aantal evenementen nl;
Leip! Intro dit jaar op 24 augustus. Dit is de dag voor alle eerstejaars studenten (ong. 3500 studenten) . Ze maken kennis met de stad op vier verschillende locaties in de stad.
Leip! Cinema, dit jaar op 2 september op het festivalterrein het Oldehoofsterkerkhof. Bijna 1000 studenten onder roze dekentjes, hapje, drankje in de schemering genietend van een goeie film.
Leip! Festival 3 september het dancefestival dat de Leip! weken afsluit met meer dan 10.000 feestende studenten!

 Als coördinator Promotie en Evenementen valt de coördinatie van Leip! weken onder mijn verantwoordelijkheid en is Leip! Festival mijn kindje ;). Het is mijn werk maar stiekem is het eigenlijk mijn hobby. Er is geen dag dat ik met tegenzin naar het kantoor ga. Mijn dagen zijn afwisselend en ik werk in een geweldig omgeving met enthousiaste en inspirerende mensen. Naast de Leip! weken zijn Beauty & the Best, The Farewell Party en de marketing van Leeuwarden als studentenstad een paar van mijn highlights!

banner1

 

 

 

 

 

 

In de komende maanden ga ik jou, samen met mijn collegae op de hoogte houden van alles rondom de Leip! weken. Hier op de site lees je onze blogs, bekijk je de vlogs, vind je de foto’s en alle informatie rondom de Leipste periode van het jaar.

 Op het moment ben ik ontzettend druk met het plannen van bijeenkomsten met alle organisaties die iets betekenen voor jou in de introductieweken. En ben ik bezig met het lezen van sollicitatiebrieven… we zijn namelijk op zoek naar een Event Manager die mij gaat versterken in de komende maanden. Ben jij ook zo benieuwd wie dit gaat worden?  Natuurlijk houd ik je op de hoogte van het hele proces! Tot die tijd ben ik nog wel even bezig met het lezen van al deze brieven!!


See ya
IMG_20150129_143255 (1) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

afsluitingblogtaliet