Neushoorn

Neushoorn is een magische plek in het hart van Leeuwarden. Niet alleen voor een bruisende muziek-, dans- en filmcultuur, ook voor het ontwikkelen van talent. Wij zijn een open centrum voor zaken en ontspanning. Met twee podia, café, oefen- en culturele productieruimtes, ruimtes voor workshops en beginnende ondernemers vindt iedereen uit de regio zijn of haar plek.

Neushoorn organiseert concerten, dance events, festivals en voorstellingen op film en dansgebied. In een eerlijke organisatie werken wij samen met mensen van hier om het beste product voor zoveel mogelijk mensen te maken.

Kaartjes koop je snel en makkelijk, online of aan de kassa. De balie van Neushoorn is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 18.00 uur. De link naar de online ticketshop vind je op neushoorn.nl en op Facebook bij het desbetreffende evenement. Online tickets dienen volledig te worden uitgeprint en alle tickets worden gescand aan de deur. Elke barcode is uniek. Klik hier om direct naar de online ticketshop te gaan.

 

Adres: Ruiterskwartier 41, 8911 BP Leeuwarden

T: 058 30 30 730
E: info@neushoorn.nl

Terug naar Student Vol Talent Muziek overzicht