Sems restaurant/wijncafé

Restaurant sems Leeuwarden omschrijft zich sinds december 2008 als een restaurant cq wijnbar. Sems is gevestigd in Leeuwarden en is opgezet door Chris & Lucienne Nicolai.

Als eigenaren hebben ze vooral in Friesland bekendheid gecrëerd met het Spijslokaal. Doordat de wensen en behoeften door de jaren groeiden is in het verlengde van het Spijslokaal sems ontstaan. Sinds januari 2009 is Jeroen Meppelink het vaste gezicht als gastheer van sems: een uniek concept voor Noord-Nederlandse begrippen.

Sinds de opening eind vorig jaar staan de bladen (lokaal maar ook daarbuiten) vol van de verrassende stijl en kwaliteit van dit restaurant / wijncafé. Bladen als VT wonen en Lourens, evenals de kranten laten zich ronduit positief uit over het concept ‘dine & wine’. Klik hier voor een impressie. In 2009 en 2010 sleepte sems de titel ‘meest bijzondere restaurant van Friesland’ binnen, en ook in 2011 was sems wederom genonimeerd voor dito titel!

Iedereen die Leeuwarden aandoet moet een bezoekje hebben gebracht aan sems, gelegen aan een prachtig gerestaureerd plein in het hartje van de Friese hoofdstad.
Laat u verrassen door het prachtige gerestaureerde monumentale pand welke is vorm gegeven in een perfect passende inrichting.

Gouverneursplein 36, 8911 HH Leeuwarden
T: 058 216 22 14

Sems restaurant/wijncafé [opent in nieuw venster]

Terug naar Clubs & Kroegen