‘Shift happens, deal with it!’

Lionsclub  Leowardia organiseert voor de derde keer dé lezing die er toe doet!

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. En deze wereld verandert alsmaar sneller. Hoe zie jij de toekomst voor je?  En hoe kun je de technologische revolutie als bedrijf bijbenen? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig?

Toekomst filosoof, friskijker en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar neemt ons mee in deze veranderende wereld.  In ‘Shift happens, deal with it’!’ komen verschillende megatrends aan bod die een helder beeld scheppen van onze toekomst. Je wordt op zakelijk en persoonlijk gebied verrast door verhalen over doorbraakinnovaties, nieuwe wetenschappen en technologieën.  Het verandert je visie op de toekomst, de crisis, je werk en op het leven. ‘Shift happens’ belooft jouw visie op de wereld te veranderen!

No nudge no glory
Weerstand tegen veranderingen, geen zin om moeite te doen, er zijn 101 oorzaken waarom mensen niet meegaan met verandering. Sociaal psycholoog Aranka Sinnema van Duwtje.com neemt je mee in het vakgebied Nudging en geeft een kijkje in de verborgen belevingswereld van de mens. Hoe kun je het gedrag van anderen beïnvloeden, hoe geef je mensen een duwtje in de goede richting, aan welke knoppen kun je draaien om toch je doel te bereiken?  Ze doet dit aan de hand van talloze voorbeelden zodat je direct aan de slag kunt!

Wil je je vrienden, familie, collega’s, werknemers of relaties inspireren? Kom dan samen naar dit event en bestel hier je kaarten!

Locatie: Schouwburg De Harmonie, Leeuwarden

Tijdstip: Ontvangst vanaf 19.15 uur, start lezing om 19.45 uur
Entree: € 20,–  en voor studenten € 15,–

Kaarten zijn te verkrijgen via https://www.harmonie.nl

 

Date event: 5 oktober