Beauty and the best

Ben jij het nieuwe gezicht van Leeuwarden Studiestad

Lights, Camera, Action!
Heb jij altijd de perfecte look paraat? Sta jij onder je vrienden bekend als miss of
mister selfie? Ben je een camerajunk pur sang en beschik je ook nog eens over
verborgen acteertalent? Dan zijn wij, Leeuwarden Studiestad, op zoek naar jou!
Wij zijn op zoek naar kandidaten die de komende jaren het gezicht (beeld en film) willen worden van Leeuwarden als studentenstad. Dit is Beauty and the Best 3.0!
Naast dat je gezicht op alle marketingmiddelen van Leeuwarden Studiestad prijkt wordt jij het gezicht van een grote merkcampagne. Now we’re talking!
Uit ervaring weten wij dat onze hogescholen barstensvol mooie, energieke en enthousiaste studenten zit en we hebben er ook nog eens meerdere nodig.
Dus kun jij je op 3,4,5 of 6 oktober je van je beste kant laten zien? Geef je dan op (uiterlijk 19 september) via de ………. (link via sls)
de kans op jou doorbraak is binnen handbereik!
PSst: Modellen- en/of acteer ervaring is niet noodzakelijk. Rough diamonds shine the best!
Concept-2-ENG

 

 

 

Jury
Foto's

Foto’s van de finalisten 2016/2017

beauttyyyy

Wat doet het gezicht van Leeuwarden Studiestad?

Beauty and the Best 3.0

Het gezicht van Leeuwarden Studiestad is te zien op magazines, websites, social media, flyers, posters etc etc. Maar dit jaar breiden we je CV extreem uit. Je wordt namelijk het nieuwe gezicht van een nieuwe merkcampagne die aankomende jaren gaan lopen. Hello you famous!

Maar jij krijgt ook de ultieme kans om de spotlight te pakken om je leven te laten zien. Hooked up met video gear kun jij vloggen over je belevenissen, of schrijf je pakkende blogs of ben je goed met een camera. Dan krijg je de kans om een Ingram Plogger te worden.  Alles is mogelijk! Lees gauw verder….

 

 

 

 

Lees meer 

Kandidaat 1
Esli Kuipers
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 2
Alex Hulzink
Leeftijd 26
Opleiding MWD
Jaar 1
Hobby's Doe aan bodybuilding, houdt van rondreizen en mooie dingen filmen, fotograferen. Verder breng ik graag jongeren wat bij over hoe ze het beste uit zichzelf halen.

Ik ben in Leeuwarden gaan studeren omdat het niet een al te grote stad is en vanwege mijn revalidatie van hersenbeschadiging was het daarom gunstig. Daarnaast ervaar ik Leeuwarden als een groeiende stad met veel mogelijkheden op gebied van cultuur, en maatschappelijke dienstverlening. Daarnaast wil ik graag rondreizen in Europa, Noord-Amerika en nog een keer naar Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland.

Heeft mijn revalidatie een grote impact gehad? Ja, ik heb zeker 3 jaar heel weinig energie gehad om dingen te ondernemen. Daarnaast begon ik als kasplantje. Het mooie eraan is dat ik mijn weg weer gevonden heb en alleen maar vooruit ga. Elke uitdaging is er een geweest die mij sterker maakte.
Levensmotto Zoveel mogelijk mensen helpen met een positieve vibe!
Lees meer
Kandidaat 3
Merel Stam
Leeftijd 18
Opleiding International Hospitality Management
Jaar 1
Hobby's Mijn naam is Merel, ik kom uit Zwaag en ben dus een heerlijk nuchtere Westfries. Mijn week is niet compleet zonder powernaps, lekker gek doen, tijgerprint en het zien van diverse kroegen van binnen. Aan "less is more" en "doe maar normaal, dan doe je gek genoeg" heb ik in ieder geval geen boodschap ;)
Levensmotto Be a better you, for you!
Lees meer
Kandidaat 4
Fatima El Idrissi
Leeftijd 19
Opleiding International Business and Languages
Jaar
Hobby's Hey hoi! Ik ben Fatima El Idrissi. Ik ben 19 jaar en ga naar de leukste school van heeeel Nederland, de NHL. Daar studeer ik International Business and Languages. Naast heel hard studeren, ben ik vaak in de sportzaal te vinden. Ik doe al 10 jaar Taekwondo!! Verder hou ik van dansen en leuke feestjes bezoeken door heel Nederland. Daarom kan ik iedereen laten zien waarom Leeuwarden de leukste studentenstad is😏
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 5
Leon Gerrits
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 6
Tariq Boularas
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 7
Marije Hoogeveen
Leeftijd 18
Opleiding European Studies
Jaar 1
Hobby's
Hoihoi! Mijn naam is Marije Hoogeveen en ik ben 18 jaar. Ik kom uit een dorp naast Leeuwarden en ben regelmatig in Leeuwarden te vinden. Ik ben verliefd geworden op mijn studie European Studies en probeer hier zoveel mogelijk tijd in te steken. Ik zit in diverse commissies bij studiegenootschap Trias Politica en leer hier ook superveel van.
Reizen is mijn passie en ik heb vorig jaar ook een High School jaar in Canada gedaan. Ik kan niet een dag zonder bellen met mijn beste vriendinnen en hou van feestjes en gek doen.
Levensmotto Onze belangrijkste reis in het leven is die van het hoofd naar het hart ~ Baptist de Pape
Lees meer
Kandidaat 8
Ralf van Deventer
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 9
Luca Marie
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 10
Aaron Kwakernaak
Leeftijd 21
Opleiding Internation Tourism Management
Jaar
Hobby's
Levensmotto You can retake an exam but you cant retake a party!
Lees meer