Beauty and the best

TARIQ, AARON en MARIJE for president!

Tijdens de zinderende finale van Beauty and the Best in de beste club de Nederland werd afgelopen het nieuwe gezicht van Leeuwarden Studiestad gekozen.

Met een overtuigende meerderheid van de stemmen werd Marije Hoogeveen gekroond tot publiekslieveling. De 18 jarige schone was dolblij met haar overwinning. Tariq Boularas en Aaron Kwakernaak werden na een zenuwslopend juryberaad gekozen om Marije bij te staan.

Dit dreamteam mag zich een jaar lang het ” gezicht van Leeuwarden Studiestad”, ze zijn de ambassadeurs van Leeuwarden en vertegenwoordigen de studentenpopulatie. Ze bloggen, vloggen en maken instagrammen er op los. Alles om hun eigen studentenleven vast te leggen. Daarnaast prijken hun mooie gezichten op magazines, flyers, website, social media and many more.

Wij kijken er in ieder geval naar uit om samen te werken met deze enthousiaste studenten. Kijk hieronder naar de aflevering van de halve finale.
Volgende week zie de laatste aflevering: de finale!  We’ll keep you posted!

 

 

Jury

Altijd al willen weten wie de gezichten uit de  jury zijn?
Een bont gezelschap van fotografen, modelscouts, events managers en studenten.

Klik dan hiero!

17260867 - row of businesspeople with question marks signs in front of their faces

Foto's

Foto’s van de finalisten

beauttyyyy

Wat doet het gezicht van Leeuwarden Studiestad?

Het gezicht van Leeuwarden Studiestad is te zien op magazines, websites, social media, flyers, posters etc etc. Maar jij krijgt ook de ultieme kans om de spotlight te pakken om je leven te laten zien. Hooked up met video gear kun jij vloggen over je belevenissen, of schrijf je pakkende blogs of ben je goed met een camera. Dan krijg je de kans om een Ingram Plogger te worden.  Alles is mogelijk! Lees gauw verder…. 

 

 

 

 

Lees meer 

Kandidaat 1
Esli Kuipers
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 2
Alex Hulzink
Leeftijd 26
Opleiding MWD
Jaar 1
Hobby's Doe aan bodybuilding, houdt van rondreizen en mooie dingen filmen, fotograferen. Verder breng ik graag jongeren wat bij over hoe ze het beste uit zichzelf halen.

Ik ben in Leeuwarden gaan studeren omdat het niet een al te grote stad is en vanwege mijn revalidatie van hersenbeschadiging was het daarom gunstig. Daarnaast ervaar ik Leeuwarden als een groeiende stad met veel mogelijkheden op gebied van cultuur, en maatschappelijke dienstverlening. Daarnaast wil ik graag rondreizen in Europa, Noord-Amerika en nog een keer naar Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland.

Heeft mijn revalidatie een grote impact gehad? Ja, ik heb zeker 3 jaar heel weinig energie gehad om dingen te ondernemen. Daarnaast begon ik als kasplantje. Het mooie eraan is dat ik mijn weg weer gevonden heb en alleen maar vooruit ga. Elke uitdaging is er een geweest die mij sterker maakte.
Levensmotto Zoveel mogelijk mensen helpen met een positieve vibe!
Lees meer
Kandidaat 3
Merel Stam
Leeftijd 18
Opleiding International Hospitality Management
Jaar 1
Hobby's Mijn naam is Merel, ik kom uit Zwaag en ben dus een heerlijk nuchtere Westfries. Mijn week is niet compleet zonder powernaps, lekker gek doen, tijgerprint en het zien van diverse kroegen van binnen. Aan "less is more" en "doe maar normaal, dan doe je gek genoeg" heb ik in ieder geval geen boodschap ;)
Levensmotto Be a better you, for you!
Lees meer
Kandidaat 4
Fatima El Idrissi
Leeftijd 19
Opleiding International Business and Languages
Jaar
Hobby's Hey hoi! Ik ben Fatima El Idrissi. Ik ben 19 jaar en ga naar de leukste school van heeeel Nederland, de NHL. Daar studeer ik International Business and Languages. Naast heel hard studeren, ben ik vaak in de sportzaal te vinden. Ik doe al 10 jaar Taekwondo!! Verder hou ik van dansen en leuke feestjes bezoeken door heel Nederland. Daarom kan ik iedereen laten zien waarom Leeuwarden de leukste studentenstad is😏
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 5
Leon Gerrits
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 6
Tariq Boularas
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 7
Marije Hoogeveen
Leeftijd 18
Opleiding European Studies
Jaar 1
Hobby's
Hoihoi! Mijn naam is Marije Hoogeveen en ik ben 18 jaar. Ik kom uit een dorp naast Leeuwarden en ben regelmatig in Leeuwarden te vinden. Ik ben verliefd geworden op mijn studie European Studies en probeer hier zoveel mogelijk tijd in te steken. Ik zit in diverse commissies bij studiegenootschap Trias Politica en leer hier ook superveel van.
Reizen is mijn passie en ik heb vorig jaar ook een High School jaar in Canada gedaan. Ik kan niet een dag zonder bellen met mijn beste vriendinnen en hou van feestjes en gek doen.
Levensmotto Onze belangrijkste reis in het leven is die van het hoofd naar het hart ~ Baptist de Pape
Lees meer
Kandidaat 8
Ralf van Deventer
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 9
Luca Marie
Leeftijd
Opleiding
Jaar
Hobby's
Levensmotto
Lees meer
Kandidaat 10
Aaron Kwakernaak
Leeftijd 21
Opleiding Internation Tourism Management
Jaar
Hobby's
Levensmotto You can retake an exam but you cant retake a party!
Lees meer